Welkom op de website van de Schaakclub Pelter Pion Overpelt.

Onze club startte zijn avontuur in september 1971 en werd officieel lid van de Belgische schaakbond op 5 juni 1972. Sindsdien zijn we behoorlijk actief binnen Limburg.

De jeugdwerking heeft in die jaren al meerdere sterke jeugdschakers voortgebracht met deelnames aan allerlei Limburgse, Vlaamse, Belgische en internationale toernooien, met als hoogtepunten het Europees en het wereldkampioenschap.

Onze club werkt zeer nauw samen met de bevriende schaakclub uit Neerpelt en we spelen dan ook gezamenlijk in onze beide locaties. De leden van beide clubs kunnen bijna wekelijks komen schaken in ons gezellig clublokaal. Ook de jeugd speelt er op zaterdag van 11u00 tot 12u00 met uitzondering van de schoolvakanties.

De (jong)volwassenen spelen op vrijdag telkens vanaf 20u00 tot in de late uurtjes. Voel je je ook geroepen om eens een partijtje te wagen tegen onze clubspelers, kom gerust eens langs. Best eerst wel even een seintje geven om zeker te zijn dat we niet op verplaatsing spelen en je voor een gesloten lokaal komt te staan.

Op deze website vind je verder alle resultaten van onze interne en externe competities van dit seizoen alsook van de afgelopen jaren.

Mocht je een link tegen komen die niet meer werkt, geef dit door via het contact-email en het wordt snel rechtgezet door onze webmaster.

Geert Meekers
Voorzitter

0473/96.84.34
Mail de voorzitter